Miika, profiilikuva
Miika

Optijunnujen vanhemmat, muistakaa ilmoittautua Nimenhuudossa EMK optien vanhempainiltaan torstaina 1.3 klo 18-19:45 (EMKn klubitilassa eli Paviljongin, valkoinen talo, yläkerta). Käymme läpi kaiken tarvittavan kauden aloittamiseksi. Vanhempainillassa on nähtävillä, kokeiltavissa & tilattavissa myös EMKn verkkarit ja fleecet (sekä junnuille että aikuisille). Junnuilla on samaan aikaan kuivatreenit junnutilassa.

Yst. Jojot (Paula, Liisa, Miika) & valkut

Miika, profiilikuva
Miika

Hei, optijunnuvanhemmat! Mahtavaa että niin moni pääsi paikalle vanhempainiltaan. Illan powerpoint -esitys löytyy Nimenhuudosta kohtaa "Kuvat ja materiaalit" alakansio "2018".

- EMK jollanvuokraus: Pyytäisin jollan vuokraamisesta kiinnostuneita laittamaan minulle meilin (miikaoksanen(miuku)hotmail(piste)com) tulevana maanantaihin mennessä, jotta voimme selvittää vuokrausmahdollisuutta
- Purjetilaus: ilmoitus purjeen tilauksesta (nimi, yhteistiedot, junnun paino ja purjeen nro - jos tiedossa) meilitse Reimalle (Reima(piste)alander(miuku)gmail(piste)com) huomisaamuun mennessä.
- EMKn omat kesäleirit kesäkuussa: palaamme pikapuoliin.
- EMK verkkarit, huppari, softshell ja lycra yhteistilaus: Liisa Suurla palaa asiaan.

Kaikki mukaan heti alusta alkaen treeneihin, niin saadaan hieno kausi. Jos kysyttävää, soittakaa tai meilatkaa

Santeri

Moi,

Jumppa & Viini ilta 2.3.2018 on peruttu. Kaikki aikuiset ovat ilmeisesti jo niin teräksisessä kunnossa, ettei illalle ole tarvetta : ).

Ystävällisin terveisin,
Santeri Tuori

Lue loput viestit

Yhteystiedot

EMKjunioripäällikkö: Peter Ståhlberg, peter.stahlberg@kolumbus.fi, 0400 707 978 

Iltaharjoitukset Haukilahden satamasta Mellstenintie 12 maanantai - torstai klo 1700 - 2000.