Miika, profiilikuva
Miika

Optien talvileirit 2019: Optivanhemmat, ottakaa osaa talvileiri infoon su 26.8 klo 17 EMK:lla jos asia yhtään kiinnostaa koska juttu etenee nopeasti sen jälkeen,

Vaihtoehtoja on suunnitelmissa tällä hetkellä kaksi eli Espanjan vkon talvileiri ja pääsiäisvkon Italian Gardan kisat (viimeksi mainittu perhereissu).

Santeri

Niila tulisi testaamaan purjehdusta pariksi kerraksi muutaman vuoden tauon jälkeen.

Miika, profiilikuva
Miika

Torstain optikisatreenit perutuu SM kisojen vuoksi.

Miika, profiilikuva
Miika

Optien SM-kisat (ranking) ja samassa pidettävä kadettikisa on ensi vkolla Porvoon Emäsalossa BSS:llä. Rankingien SM-kisat ovat kolmipäiväiset pe-su, kun taas kadetit kisaavat la-su.

Muistakaa ilmoittautua ja maksaa BSS:n sivuille (hinta nousee maanantain jälkeen): http://www.bss.fi/kilpapurjehdus/optimistijollien-sm-kilpailut-ja/

Jollat täytyy pakata himmeliin torstaina 16.8 (Miika vie himmelin saman iltana Porvooseen BSS:lle). Jokainen vastaa omasta jollastaan.

Miika, profiilikuva
Miika

OPTI SM BSS:llä ensi viikon Pe&La&Su (muistakaa anoa perjantai vapaaksi koulusta): BSSn kadettikisoihin ilmoittautuneet Elma ja Arttu siirretty kadettisarjasta ranking SM kisaan ja kadettikisa poistettu kokonaan Nimenhuudosta. Lähtijöitä nyt yhteensä 9. Muistakaa ilmoittautua (http://www.bss.fi/kilpapurjehdus/optimistijollien-sm-kilpailut-ja/), osallistumismaksu pitää olla maksettu ma klo 20 mennessä.

- Jollat pakataan himmeliin tulevana torstaina klo 17 alkaen (jokainen vastaa omasta jollastaan). Jos paikalla tarpeeksi aikuisia ja junnuja, pidän lyhyen jollansitomiskoulutuksen.
- Jollat hinataan Porvooseen heti torstaina (tarvitsen kyytiin mukaan miel. 3 aikuista)
- Ribi lasketaan torstaina vesille Tolkkisten satamasta josta ajaa 5min BSS laituriin, joku mukanaolijoista saa ajaa ribin.
- Himmeli jätetään parkkiin BSS:lle ja puretaan heti torstaina.
- Junnut ja Roba täytyy kuljettaa BSS:lle jokaisena kisa-aamuna ja pois iltaisin. Luon Whatsup ryhmän yhteiskujletuksista sopimiseksi.
- Himmelin pakkaus ja paluu EMK:lle Su ilta.

Yst. Miika

Kirsi ilmoittautui in

Kisaamassa

Sakari, profiilikuva
Sakari

Minä tulen lautakuntaan. terveisin Liisa